AVONDKLOKSESSIES

Een moment van rust en inspiratie

De avondklok is een feit. 

Voor vele wellicht een pittig besluit. Een gevoel van verlies van vrijheid. Voor de ander een heldere nodige keuze. Of beide. Een ding staat vast, in deze tijd is het gevoel van verbondenheid, het krijgen van inspiratie en het delen van gevoelens en gedachten een belangrijk goed.

Om die reden organiseer ik iedere avond per week Avondkloksessies, stipt om 20:30. In deze sessies bied ik je een plek, een moment om even tot rust te komen. Om even adem te halen of gewoon om even te zitten en te mogen zijn. Ik verzorg een korte inleiding met iedere avond een nieuw thema. Daarna is er in de break-out rooms ruimte en tijd om te verdiepen en uit te wisselen. Na de break-out rooms is er ook nog even tijd voor het uitwisselen van ervaringen.

Individuele Coaching

Details

  • Iedere avond (5 avonden per reeks) kun je meedoen van 20:30 tot 21:00. We starten met een korte inleiding, daarna ga je in groepjes de break-out room in. Je kunt het zien als een mini-inspiratie-training-workshop.
  • Daarna is er ruimte voor reflectie van 21:00 tot 21:15.
  • De vorm is vrij. Als je een keer niet kunt is er de gelegenheid om de sessie-opname-terug te zien op je eigen moment. 
  • De kosten voor het mee doen aan vijf sessie is €55,– inclusief btw. Hiervoor krijg je toegang tot vijf sessies van maandagavond tot en met vrijdagavond. Wil je nog een ronde meedoen, dan mag dat natuurlijk. Je kunt je gewoon weer opnieuw aanmelden. 
  • Verder heb je toegang tot een besloten Instagram groep, waarin ik inspiratie plaats. 
  • Loop je vast, wil je meer weten? Heb je een spar-moment nodig? Dan ben ik gedurende de week dat je meedoen beschikbaar. 
belemmerde gedachten

De aanleiding voor deze sessies? Deze periode roept bij mij zoveel, soms tegenstrijdige, gedachtes en gevoelens op. Ik stel vragen, ben kritisch, maar weet ook het juiste antwoord niet. Waar ik vooral behoefte aan heb op dit moment zijn lichtpuntjes, inspiratie, andere, nieuwe mensen spreken en zien. Dat kan gelukkig online. Via Siets Bakker van Rakevragen kwam ik terecht in haar Lockdownsessies. Inspirerend om met vreemden zoveel te mogen delen in een korte tijd. De sessies bleven hangen. Ook post ik zelf veel op instagram en ik merk dat mensen het fijn vinden om mijn posts te lezen en te reageren. Er zit zoveel in mijn rugzak wat ik graag met jou deel. De behoefte aan even een moment van rust op de dag. Een afsluiting. En dan niet met je collega’s, niet het geijkte onderwerp, maar iets verfrissends. Dat worden de Avondkloksessies. Vandaar dit intiatief. En midden in een verhuizing/verbouwing en met thuis onderwijs en een eigen bedrijf zijn deze sessies ook voor mij een moment van rust en samenzijn. Ik hoop dat jou ook te bieden. 

Data en Tijden 
Sessie 1 

Maandagavond 25 januari
Dinsdagavond 26 januari
Woensdagavond 27 januari
Donderdagavond 28 januari
Vrijdagavond 29 januari

Alle sessies starten om 20:30. Je ontvangt voorafgaand aan iedere sessie een ZOOM link. 

Voorbeeld van een sessie

Jouw Potentieel. Heb je het gevoel dat je op pauze staat in deze tijd? Dat je dingen die voor jou eigenlijk belangrijk zijn ‘on hold’ zet, in afwachting van de na-corona tijd? Wat doet dat met je? En hoe kun je met acceptatie en overgave jezelf weer in de vooruit-stand zetten? Je potentieel benutten, juist nu. 

Voorbeeld van een sessie

Jezelf aan en uit zetten (of laten zetten) We kennen allemaal situaties waarin je door omstandigheden ‘uit’ gezet wordt. Of je ‘uit’ laat zetten. Je voelt je ineens onzeker, verlegen, verdrietig, boos, niet gezien of niet gehoord. Hoe kom je uit deze stand? Hoe kun je gemakkelijk van ‘uit’ weer naar ‘aan’? De ‘aan’ stand waarin je flow en energie ervaart. En waarin jij gemakkelijk kunt gaan staan voor wie je bent en wat je nodig hebt. 

Voorbeeld van een sessie.

Wat doet jij als je frustratie, woede, ongemak of pijn voelt? Vechten, vluchten, freezen? Hoe geef je woorden of uiting aan deze emoties? Wat gun je daarin jezelf? We onderzoeken, zonder oplossingen aan te dragen. Innerlijk werk wat vanzelf gaat door gewoon eens hierover te praten. 

Locatie

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden