Coaching

Jij staat centraal

Individuele coaching 

Individuele coaching bij PraktijkEigen is 1 op 1 aandacht voor jouw situatie. In korte en krachtige sessies zoomen we in op je dilemma. We praten, maar dat niet alleen. We gaan aan de slag met oefeningen die je helpen bij het maken een juiste keuze en die je inzichten geven waarmee je verder kunt. Bekijk de video voor meer uitleg en meld je aan voor een kosteloze intake.

 

Wat kan ik als coach bieden?

  • Hoe je bewuste keuzes maakt op het gebied van werk en privé
  • Hoe je meer balans kunt ervaren 
  • Leren accepteren en loslaten 
  • Inzicht in patronen 
  • Jouw zelfbewustzijn versterken & zelfvertrouwen vergroten
  • Minder stress en meer ontspanning ervaren

Online coaching

Coaching vanuit je eigen huis! Online Coaching doen we via skype of zoom. Na aanmelding ontvang je direct een bevestigingsmail en plannen we een online-afspraak in. Tijdens de sessies bespreken je vraag en ik geef je oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt.

Voordelen van Coaching 

  • Direct en gemakkelijk: online coaching vanuit je eigen huis
  • Je leert in korte tijd meer over jezelf.
  • Je kunt patronen doorbreken en leren om keuzes maken.
  • Je voelt je vrijer.

Hoe werk ik?

“Ik werk met diepgang, de angel beetpakken, humor en we werken toe naar een voor jou werkbare ‘oplossing’, zodat je verder kunt. Geen ellenlange sessies, maar korte en krachtige interventies. We bespreken samen hoe vaak en wanneer we elkaar zien.  We praten, maar dat niet alleen. Ik werk graag met Voice Dialogue: ‘het innerlijk theater’, met familie- en/of organisatie opstellingen, met positieve psychologie en met focus therapie. Je gaat uit je hoofd en in je lijf! Ik geef je terug wat ik voel en ervaar bij jouw woorden en bij jouw verhaal. Ik spiegel en confronteer je, ik daag je uit, altijd vanuit een open en respectvolle relatie.” 

“Dominique heeft mij gecoacht op een aantal levensvragen. (Waarheen, hoe dan, wanneer dan?)…dat soort dingen. Ik liep daarin om een aantal redenen vast.

Wat ik heel fijn vond aan de sessies? Dominique wist mij uit mijn hoofd te halen en in mijn gevoel te zetten. Ze keek en luisterde goed. Soms denk ik dat zij al dingen wist of zag voordat ik ze zelf zag. We hebben een opstelling gedaan met papieren op de grond en een aantal visualisaties. Superfijn om dingen voor je te zien. Dat heeft mij echt geholpen om het juiste pad te kiezen.”

Britt Meulensteen- Personal Health Coach

“Dominique is een trainer/coach die een veilige en ontspannen sfeer creëert in de groep. Ze doet dat door goed te luisteren, te kijken naar non-verbaal gedrag en terug te geven wat ze ziet. Ze past het programma aan met werkvormen die bij de situatie passen en waar op dat moment behoefte aan is. Dominique is prettig in de omgang, energiek, sensitief en oprecht geïnteresseerd. Met persoonlijke groei voor de deelnemers als doel is ze duidelijk in haar feedback, confronteert waar nodig én geeft concrete oefeningen om te reflecteren op eigen denken en handelen. Een fijne trainer/coach om mee samen te werken.”

Rene Knoops  – IT-Architect

“Dominique heeft een warme persoonlijkheid en is oprecht geïnteresseerd. Je kunt zien dat zij passie heeft voor haar vak. Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan! Zelf had ik een aantal doelen die met name gericht waren op vaardigheden. Tijdens de sessies is het met name gegaan over hoe ik in elkaar zit en waar bepaalde eigenschappen vandaan komen. De door haar gekozen oefeningen sloten hier goed bij aan. Dit alles gaf mij een duidelijk inzicht en tevens rust in hoe ik ben als persoon. Dominique liet mij inzien dat jezelf kennen een mooie basis vormt voor de verdere ontwikkeling van bijvoorbeeld vaardigheden.”

Silke Otten – HR Adviseur Heijmans

Investering

Veelal vergoed de werkgever of verzekering coaching. De intake is kosteloos. € 75 per sessie van 60 minuten.  Betalen in 3 termijnen mag.

Locatie

Coach, coachruimte

Coach, coachruimte

Adresgegevens

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Contact

06 510 962 50
info@praktijkeigen.nl
Contactformulier

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden