Individuele Coaching

Jij staat centraal

Ben je op zoek naar een fijne coach? Iemand bij wie je je hart kunt luchten? Bij wie je volledig jezelf mag zijn? Wil je meer eigen zijn en je meer in balans voelen? Wil je meer vertrouwen in jezelf en het oude durven loslaten? Dan zie ik je graag.

Mijn naam is Dominique. Ik observeer, luister en spiegel. Ik voel mee, prikkel en ik maak dingen licht. Als jij je zwaar voelt is het simpelweg fijn om lichte energie te ervaren. Samen met jou duiken we van verleden, naar heden, naar toekomst, zodat je je weer goed voelt. Herladen en met vertrouwen.

Individuele coaching bij PraktijkEigen is persoonlijke aandacht voor jouw situatie. We praten, maar dat niet alleen. In korte en krachtige sessies gaan we aan de slag met oefeningen die je helpen bij het maken een juiste keuze en die je inzichten geven waarmee je verder kunt.

Ik werk met verschillende methodieken, zoals familie-opstellingen, systemisch werk, voice-dialogue, focustherapie, energie en visualisaties. Ik ben NOBCO-gecertificeerd. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Waarvoor Coaching?

A

Als je meer balans wilt ervaren

A

Je wilt verder

A
Je zelfvertrouwen vergroten
A
Leren loskomen
A

Je jezelf vrijer wilt voelen 

A

Je wilt leren loslaten 

A

Als je keuzes wilt maken

Face-to-face Coaching

Gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis of bij zakelijke coaching bij jouw organisatie. Ik woon vlakbij het bos, dus wandelcoaching doe ik ook vaak. We overleggen wat voor jou prettig is.

Online Coaching

Online coaching kan via Skype, Zoom of video Whatsapp. Ik heb er goede ervaringen mee. Zelfs verdiepingsoefeningen zijn goed te doen. Je hebt alleen een ruimte voor jezelf nodig waar jij vrij kunt praten. De gesprekken plannen we gezamenlijk.

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Dominique drukt geen stempel op je en laat je volledig in je eigen waarde. Eén coaching vond ik erg spannend, omdat het zweverig voor mij voelde. Dominique stelde me gerust en zou me helpen als ik er niet doorheen kwam. Uiteindelijk zat ik helemaal in mijn “onzekere ik” en vervolgens zijn we overgestapt naar mijn “trotse ik”. Mijn onzekere ik is sinds die tijd niet meer op de voorgrond. Wat een heerlijk gevoel!Na drie coaching sessies voelde en gedroeg ik me anders. Ik durf me nu veel meer te laten zien en hier voel ik me, in tegenstelling tot “vroeger”, nu ook goed bij.

Bij Dominique voelde het direct vertrouwd, professioneel, met de juiste energie en tegelijkertijd rust.

Dominique is een goede coach door te durven benoemen, spiegelen, confronteren, laten ervaren van een gevoel en vooral veel vragen te stellen. In een aantal sessies was ik zelf al vele grote stappen verder in de zaken waar ik tegenaan liep.

Dominique gaf ook goede opdrachten, overdenkingen en literatuur mee naar huis om mee aan de slag te gaan. Dit heb ik als heel helpend ervaren. Geen coachvraag te gek voor Dominique, zowel op zakelijk als persoonlijk

Adresgegevens

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden