Coaching

Jij staat centraal

Ben je op zoek naar een fijne coach? Iemand bij wie je je hart kunt luchten? Bij wie je volledig jezelf mag zijn? Wil je meer eigen zijn en je meer in balans voelen? Wil je meer vertrouwen in jezelf en het oude durven loslaten? Dan zie ik je graag. Ik ben Dominique. Ik observeer, luister en spiegel. Ik voel mee, prikkel en ik maak dingen licht. Als jij je zwaar voelt is het simpelweg fijn om lichte energie te ervaren. Samen met jou duiken we van verleden, naar heden, naar toekomst, zodat je je weer goed voelt. Herladen en met vertrouwen. Ik werk met verschillende methodieken, zoals familie-opstellingen, systemisch werk, voice-dialogue, focustherapie, energie en visualisaties. Ik ben NOBCO-gecertificeerd.

Individuele coaching bij PraktijkEigen is persoonlijke aandacht voor jouw situatie. We praten, maar dat niet alleen. In korte en krachtige sessies gaan we aan de slag met oefeningen die je helpen bij het maken een juiste keuze en die je inzichten geven waarmee je verder kunt. Lees hier meer over mij en mijn manier van werken.

Waarvoor kom je bij mij? 

A

Als je meer balans wilt ervaren

A

Je wilt verder

A

Als je keuzes wilt maken

A
Je zelfvertrouwen vergroten
A
Leren loskomen
A

Je jezelf vrijer wilt voelen 

A

Je wilt leren loslaten 

Coaching vindt plaats in mijn PraktijkEigen in Son. Zie foto.
Bedrijfs-coaching vindt vaak plaats bij het bedrijf zelf of op een externe locatie. Daarbij doe ik veel wandel coaching en zijn waar mogelijk buiten aan het werk.

“Eerlijk? Ik vind niks vreemd. Ik heb een open mind en sta vrij in het leven. Dat maakt mij als coach zonder oordeel, open voor jou. Ik luister, observeer en geef je terug wat ik zie en hoor. Ik prikkel en zorg altijd voor een lach… immers… als jij in zware energie zit is lichtheid vaak heel welkom. Coaching bij mij is meer dan praten. Het is beleven, voelen, oefenen, visualiseren en meer. Je zakt dieper in jezelf en ik help je met loslaten. Op naar een nieuwe jij, met hernieuwde energie en met vertrouwen. Versie 3.0. Jij.” Meer over mij? 

Adresgegevens

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden