Dit zijn foto’s van mijn Eigen Praktijk in Son. De gesprekken vinden plaats in de coachruimte.

Een fijne bank, een mooie plant, lekker groen en vooral rust en ruimte.

Coach gesprekken kunnen ook plaatsvinden bij jou op kantoor als je coaching bijvoorbeeld wordt betaald door je werkgever. 

Ook kun je bij mij online coaching doen en is wandelcoaching vaak onderdeel van je coach-traject. 

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Dominique drukt geen stempel op je en laat je volledig in je eigen waarde. Eén coaching vond ik erg spannend, omdat het zweverig voor mij voelde. Dominique stelde me gerust en zou me helpen als ik er niet doorheen kwam. Uiteindelijk zat ik helemaal in mijn “onzekere ik” en vervolgens zijn we overgestapt naar mijn “trotse ik”. Mijn onzekere ik is sinds die tijd niet meer op de voorgrond. Wat een heerlijk gevoel!Na drie coaching sessies voelde en gedroeg ik me anders. Ik durf me nu veel meer te laten zien en hier voel ik me, in tegenstelling tot “vroeger”, nu ook goed bij.

Bij Dominique voelde het direct vertrouwd, professioneel, met de juiste energie en tegelijkertijd rust.

Dominique is een goede coach door te durven benoemen, spiegelen, confronteren, laten ervaren van een gevoel en vooral veel vragen te stellen. In een aantal sessies was ik zelf al vele grote stappen verder in de zaken waar ik tegenaan liep.

Dominique gaf ook goede opdrachten, overdenkingen en literatuur mee naar huis om mee aan de slag te gaan. Dit heb ik als heel helpend ervaren. Geen coachvraag te gek voor Dominique, zowel op zakelijk als persoonlijk

Locatie

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden