DIE EERSTE STAP —> die eerste stap naar coaching is vaak best een grote stap. Want je weet niet of je de juiste coach hebt, maar ook niet goed wat je mag verwachten. En misschien denk je ook al gauw: ach mijn gevoel waait wel weer over. Ik kan dit zelf wel fixen. Logisch. Je kunt dit ook zelf fixen. Je hebt immers alles in huis daarvoor. Echter kan een coach je net dat extra zetje geven of samen met jou de verschillende perspectieven bekijken. Je krijgt nieuwe inzichten waarmee je dan weer zelf verder kunt.

Dus waarom een coach?
– Sneller stappen maken.
– Keuzes maken
– In vrijheid en zonder oordeel je verhaal kunnen doen
– Inzichten krijgen waarmee je verder kunt

Hoe werk ik?
– Ik luister (en huiver…grapje)
– Ik observeer

Maar vooral kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden, ik daag je uit om dieper te graven, eerlijk te zijn naar jezelf en om te werken met dat wat er op tafel ligt. De feiten, de situatie en wat je zelf kunt beinvloeden.
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Bel me, mail me, kom langs voor een eerste orientatie.

Ik zie je!
We komen altijd ergens. 💃

#coach #coaching #lifecoach #lifecoaching #persoonlijkegroei
#persoonlijkeontwikkeling #teamtraining #teamtrainer #businesscoach
#businesscoaching #persoonlijkecoaching #ondernemer #ondernemerschap
#zzp #vrouw #vrouwelijkeondernemers #vrouwen #eerlijkeverhalen
#hetleven #happinez #teamontwikkeling #teamgroei
#nobco_coach #gecertificeerdcoach #praktijkeigen
#methode #teamperformance #liefde #linkedin