Systemisch werk, Familie- en organisatie Opstellingen

 

Een familie- of een team opstelling is een krachtig middel om inzicht te krijgen in de onderstroom. In dat wat zich ‘onder tafel’ afspeelt en wat de voortgang of de ontwikkeling van een mens of team belemmert.

Een familie opstelling geeft vaak direct inzichten waarmee je verder kunt of die resoneren. Een opstelling is een krachtige methode om hetgeen dat je soms intuïtief al aanvoelt zichtbaar te maken. En om oude ingesleten patronen te kunnen doorbreken.

Een team opstelling geeft inzicht in de onderliggende teamdynamiek. Wat gaan we uit de weg? Wat mag er geen plek hebben of heeft juist teveel plek? Een opstellingen doen met een team geeft bijzonder veel handvatten om als team mee verder te komen. Het vraagt direct om aandacht en openheid. 

Teamopstelling zijn vaak onderdeel van onze teamtrajecten. We geven hiermee inzicht in hoe medewerkers zich tot elkaar én de organisatie verhouden. Alles wat we onderzoeken doen we vanuit een veilige en goede bedding met oog voor het krachtveld waarin uw medewerkers zich begeven.

Wil je weten wat wij voor jouw team kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Familieopstelling voor particulieren

Tijdens een opstellingsavond kun je meedoen als representant of zelf een vraag inbrengen.

Data familie-opstellingen

Donderdagavond 12 januari
19:00 tot 22:00 
Nog plek voor 3 vraaginbrengers
Nog plek voor 4 representanten

Locatie:
LEIN in Son. (vlakbij Eindhoven)

Kosten:
Vraag inbrengen €35,—
Meedoen als representant €25,–

Je bent van harte welkom, ook als je nog geen ervaring hebt met familie-opstellingen.

Teamtraining

Individuele coaching

Procesbegeleiding