Familieopstellingen

Bij PraktijkEigen kun je in een veilige en rustige omgeving een familieopstelling doen. Je brengt je eigen vraag in en samen met mij en de representanten gaan we kijken wat de opstelling laat zien. 

Een familieopstelling is een krachtig middel om je uit je hoofd en vooral in je lichaam te brengen. Mijn overtuiging is dat het lichaam het vaak eerder (en beter) weet dan je hoofd. Je intuïtie, de onderstroom en de energie brengen je verder op weg. Tijdens een opstelling werken we in ander energie veld, je volgt de bewegingen van je lichaam, die vertellen je veel.

Onze locaties:

  • Acropolis in Megen (vlakbij Oss, Ravenstein)
  • Paulushoef in Son (vlakbij Eindhoven)
  • Landgoed Bleijendijk (naast Vught)

Wij bieden twee manieren waarop je opstellingen kunt ervaren:

Familieopstellingen (middag of avond) – op deze dagen doen we familieopstellingen in een kleine groep van max. 10 deelnemers. Meestal zijn er dan vier/vijf opstellingen. Zeer leerzaam en de opstellingen vinden plaats in alle rust en ruimte. Kosten hiervoor zijn €35,- voor representant en €95,- als je jouw vraag stelt. Je kiest voor deze dag als je gewoon graag aan de slag wilt met jouw dilemma, vraag of probleem.

of

1-daagse kennismaking met familieopstellingen (dag) – op deze dagen kun je ook je vraag inbrengen en een opstelling doen. Tijdens deze dag krijg je hier meer uitleg en achtergrond over opstellingen. We bouwen de dag op met oefeningen. Je leert hoe het is om representant te zijn en je leert meer over de dynamieken in opstellingen en je krijgt voice-over bij de opstellingen zodat je beter kunt duiden wat we zien. Kosten voor deze dag zijn €99,- p.p. Er is ook ruimte om je eigen opstelling te doen.

Programma 1-daagse kennismaking familieopstelling training

  • Basis introductie over opstellingen
  • Introductie oefening representant zijn
  • Basis wetmatigheden
  • Tussen deze theorie en uitleg door doen we veel lichaamsgerichte oefeningen en opstellingen waarbij ik uitleg geef over wat we zien.

Je kiest voor deze dag als echt meer wilt leren over de methodiek met misschien zelfs als doel om een keer een hele opleiding te volgen.

Dominique heeft mij in een opstelling met veel deskundigheid begeleid. Haar stijl bleek voor mij passend; betrokken, krachtig, duidelijk en speels.De opstelling heeft voor mij iets zichtbaar en bewust gemaakt wat me na aan het hart ligt.

Dominique voelt aan wat nodig is en geeft daar op een subtiele en professionele manier sturing aan.

Dominique, bedankt voor de inzichten en voor de warmte en ondersteuning die ik ervaren heb gedurende de dag, als vraaginbrenger en representant.
Keep up the good work!

Noortje, deelnemer Familieopstellingen workshop 1 dag

  • Ben je nieuwsgierig of wil je wel maar vind je het spannend? Bel me gerust om je vragen te stellen. Op die manier kun je het zien en ervaren en hoef je nog niet direct je eigen vraag in te brengen.
  • Wil je graag meedoen, mee voelen en mee kijken? Meld je dan aan als representant. Ervaring is niet nodig, ervoor openstaan wel.
  • Wil je aan de slag met je eigen vraag? Meld je dan aan als vraagsteller.

Organisatieopstelling

Liever een organisatie- of teamopstelling? Bekijk hier de mogelijkheden voor een dag of een 2-daagse organisatieopstellingen training.