Systemisch werk & familieopstellingen

Bij PraktijkEigen kun je in een veilige en rustige omgeving een familieopstelling doen. Je brengt je eigen vraag in en samen met mij en de representanten gaan we met en voor jou aan de slag.

Een familieopstelling is een krachtig middel om je uit je hoofd en vooral in je lichaam te brengen. Mijn overtuiging is dat het lichaam het vaak eerder (en beter) weet dan je hoofd. Je intuïtie, de onderstroom, de energie brengen je verder op weg. Tijdens een opstelling werken we in ander energie veld, je volgt de bewegingen van je lichaam, die vertellen je veel.

Een opstelling brengt de onderstroom naar boven en heeft doorgaans een verhelderende en helende werking. Ik zeg doorgaans, omdat je soms niet altijd direct alles kunt plaatsen. Maar als je de dingen laat resoneren zullen ze een juiste plek krijgen en je verder op weg helpen.

Organisatieopstelling

Liever een organisatie- of teamopstelling? Bekijk hier de mogelijkheden voor een dag of een 2-daagse organisatieopstellingen training.

  • Ben je nieuwsgierig of wil je wel maar vind je het spannend? Bel me gerust om je vragen te stellen. Op die manier kun je het zien en ervaren en hoef je nog niet direct je eigen vraag in te brengen.
  • Wil je graag meedoen, mee voelen en mee kijken? Meld je dan aan als representant. Ervaring is niet nodig, ervoor openstaan wel.
  • Wil je aan de slag met je eigen vraag? Meld je dan aan als vraagsteller.

Eerstvolgende opstellingen: