Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de veelvoorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me een bericht via info@praktijkeigen.nl. Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.

Ik twijfel of ik de stap naar een coach moet zetten…

Dat snap ik. De stap naar een coach is soms best een grote, zeker als je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Ik zie een coach meer als ‘levensonderhoud’, iets wat er bij hoort. De gesprekken die we voeren blijven onder ons. Je hebt de mogelijkheid om echt je hele verhaal te vertellen, zonder oordeel. Ik werk ook altijd met een kosteloze intake, een verkennend gesprek waarin we samen bepalen of ik de coach voor jou ben en of ik jou verder op weg kan helpen. A Mutual Agreement noem ik dat. Dus twijfel niet meer, zet de stap. Je hebt alleen maar te winnen.

Hoe meld ik me aan voor een online training?

Als je op de pagina van de online training gaat staan, bijvoorbeeld de online training beter je grenzen stellen of beter in balans of loopbaan, dan kun je naast de uitleg van de training direct aanmelden. Dit is een automatisch process. Je ontvangt dan ook direct de linkjes naar de training-filmpjes en de bijbehorende opdrachten per mail. Heb je een versie met online coaching? Dan neem ik contact met je op om die in te plannen. 

Krijg ik de kosten vergoed via zorgverzekeraar of werkgever?

Sommige verzekeraars vergoeden de kosten van een coach. En zo niet, dan is het zinvol om eens bij je werkgever aan te kloppen. Vaak hebben zij een potje met geld voor persoonlijk leiderschap of persoonlijk leren en coaching en training. Kom je er financieel niet uit? Je kunt bij mij in termijnen betalen.

Hoe zit het met mijn Privacy?

Jouw privacy is gegarandeerd. Namen worden weggelaten uit offertes of facturen voor bedrijven. Verder deel ik verslagging met niemand anders dan met jou. Mijn pricacy statement staat ook mijn algemene voorwaarden. 

Wat is het verschil tussen online of face-to-face coaching?

De online individuele coaching zijn kortere sessies van max. een uur. Ik luister naar je en stel je veel reflectievragen. Voordeel van online is dat we beide op onze eigen plek zitten en jij geen reistijd hebt. Deze online coaching sessies kunnen ook gemakkelijk in de avonduren plaatsvinden of in het weekend.

Bij Face-to-Face coaching heb je wel reistijd. De face-to-face individuele coaching staat in het teken van oefening en beleving. Ik luister naar je, kijk naar je en geef je terug wat ik zie, voel en ervaar bij jou. Daarnaast werk ik in face-to-face individuele coaching meer met opstellingen en belevingsoefeningen en dat is soms minder handig bij online coaching. Toch zijn mijn coachees en ik erg tevreden over de online coaching resultaten. Een afwisseling van online en face to face en wandelcoaching kan ook altijd. We doen wat goed voelt. 

Wat wordt er gedaan met mijn gegevens en de dingen die ik deel?

Die blijven privé. Ik heb de verplichting om geen gegevens met derden te delen, volgens de AVG. Ook als vertrouwingspersoon zijn de gesprekken die we voeren tussen ons. 

Als je je aanmeldt voor een online training bijvoorbeeld dan heb ik jouw gegevens maar daar doe ik verder niks mee. Ik verstuur ook geen nieuwsbrieven. Het is echter alleen nodig om je alle linkjes naar de online training video’s te sturen. 

Hoe werkt online coaching?

Online coaching doen we via ZOOM, SKYPE of TEAMS. De online coaching sessies duren ongeveer een uur. Mijn ervaringen met online coaching zijn goed. We komen gauw tot de kern en ik merk dat mijn coachees er ook erg tevreden over zijn. Twijfel je nog over of online coaching wel juist is voor jou? Geen probleem, we kunnen het gewoon een keer proberen. Vind je het fijn dan kunnen we het blijven doen. Heb je toch liever face to face coaching of wandelcoaching, dan is dat ook prima. De combinatie van deze manieren van coachen is ook mogelijk. 

Locatie

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden