Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Ik heb mijn best gedaan de informatie duidelijk aan te bieden. Ik kan me voorstellen dat je desondanks nog met vragen zit. Logisch. Zou ik ook hebben.
Daarom heb ik de vragen die bij mij op zouden komen, hier op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er net niet tussen, mail, bel of app me dan even!

Wanneer mag ik mee doen aan de Journeys?

Zowel de reflectie-reis als de soul-search journey zijn er voor jou. Je mag in principe altijd mee doen, in ieder geval als je de wil hebt om echt aan jezelf te werken. Als je open staat voor oefening en reflectie en als je vooruit wilt. Uit je oude patronen wilt stappen. Het is dus fijn als je toe bent aan persoonlijke verandering. Ben je daar nog niet? Dan is wellicht de Online Individuele Coaching of de Online Keukentafelsessie iets voor je, zodat je kennis kunt maken met mij en mijn manier van werken en ik jou verder op weg kan helpen.

Wat doen we tijdens de online keukentafelsessies?

De Online Keukentafelsessie vindt plaats in een besloten groep. Wat we doen is in die kleine groep van maximaal vier deelnemers online met elkaar uitwisselen. Dus jij legt je dilemma spreekwoordelijk ‘op tafel’. Ik ondersteun jou met individuele tips en trics en jullie leren van elkaar. Er is ook ruimte voor uitwisseling met elkaar via het besloten platform van de website praktijkeigen. Je hebt je eigen portal en eigen groep. Deze wordt verwijderd 14 dagen na de sessie. 

Ik ben niet tussen de 30 en 40

Dat is niet erg. Mijn target-doelgroep is tussen de 30 en 40 maar kan me voorstellen als je daar net voor of na zit dat je ook met levensvragen zit. Ik heb de afgelopen tien jaar alle leeftijden gecoacht en getraind. In de sessies gaat het ook niet perse over het ‘dertigerdilemma’ maar veel meer over levensthema’s en hoe daar vanuit persoonlijke kracht mee om te gaan. Dus ben je jonger dan 30 of ouder dan 40, meld je gewoon aan. We komen altijd ergens!

Ik twijfel of ik de stap naar een coach moet zetten…

Dat snap ik. De stap naar een coach is soms best een grote, zeker als je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Ik zie een coach meer als ‘levensonderhoud’, iets wat er bij hoort. De gesprekken die we voeren blijven onder ons. Je hebt de mogelijkheid om echt je hele verhaal te vertellen, zonder oordeel. Ik werk ook altijd met een kosteloze intake, een verkennend gesprek waarin we samen bepalen of ik de coach voor jou ben en of ik jou verder op weg kan helpen. A Mutual Agreement noem ik dat. Dus twijfel niet meer, zet de stap. Je hebt alleen maar te winnen.

Krijg ik de kosten vergoed via zorgverzekeraar of werkgever?

Sommige verzekeraars vergoeden de kosten van een coach. En zo niet, dan is het zinvol om eens bij je werkgever aan te kloppen. Vaak hebben zij een potje met geld voor persoonlijk leiderschap of persoonlijk leren en coaching en training. Kom je er financieel niet uit? Je kunt bij mij in termijnen betalen.

Wat wordt er gedaan met mijn gegevens en de dingen die ik deel?

Die blijven privé. Ik heb de verplichting om geen gegevens met derden te delen, volgens de AVG. Ook als vertrouwingspersoon zijn de gesprekken die we voeren tussen ons. Op Facebook zijn de dingen die je deelt alleen zichtbaar voor de besloten groep. Tenzij je reageert op berichten op mijn facebook-pagina zelf. De besloten groepen sluit ik na 1 maand. Dan worden alle gegevens verwijderd.

Hoe zit het met mijn Privacy?

Zie privacy statement https://praktijkeigen.nl/privacybeleid

Wat gebeurd er mijn met gegevens op Facebook?

Op Facebook zijn de dingen die je deelt alleen zichtbaar voor de besloten groep. Tenzij je reageert op berichten op mijn facebook-pagina zelf. De besloten groepen sluit ik na 1 maand. Dan worden alle gegevens verwijderd.

Wat is het verschil tussen online of face-to-face coaching?

De online individuele coaching zijn kortere sessies van max. een uur. Ik luister naar je en stel je veel reflectievragen. Voordeel van online is dat we beide op onze eigen plek zitten en jij geen reistijd hebt. Deze online coaching sessies kunnen ook gemakkelijk in de avonduren plaatsvinden of in het weekend. Bij Face-to-Face coaching heb je wel reistijd. De face-to-face individuele coaching staat in het teken van oefening en beleving. Ik luister naar je, kijk naar je en geef je terug wat ik zie, voel en ervaar bij jou. Daarnaast werk ik in face-to-face individuele coaching meer met opstellingen en belevingsoefeningen. Iets wat via online niet handig is. De face-to-face individuele coachingsessies zijn 75 minuten. Meer tijd.

Wat is het verschil tussen de reflectie-journey en de soul-search-journey?

De reflectie-journey is 1 dag. Een dag waarin we stilstaan bij het heden en de toekomst. De soul-search-journey is een uitgebreider programma waarin je echt 2,5 dag onderdompeld in jezelf. We kijken naar het verleden, het heden en de toekomst. Deze drie-trap geeft je inzicht in je patronen en hoe het komt dat je daar vaker in vastloopt. Daarbij is de soul-search journey een mix tussen verdieping, training, stilte én creativiteit.

Wat wordt er van mij gevraagd tijdens de journeys?

Zowel de reflectie-journey als de soul-search journey zijn er voor jou. Je mag in principe altijd mee doen, in ieder geval als je de wil hebt om echt aan jezelf te werken. Als je open staat voor oefening en reflectie en als je vooruit wilt. Uit je oude patronen wilt stappen. Het is dus fijn als je toe bent aan persoonlijke verandering. Ben je daar nog niet? Dan is wellicht de Online Individuele Coaching of de Online Keukentafelsessie iets voor je, zodat je kennis kunt maken met mij en mijn manier van werken en ik jou verder op weg kan helpen. Er wordt openheid van je gevraagd en ik help je daarbij. Ik zorg er als trainer-coach voor er een veilige sfeer is waarin iedereen open mag en kan zijn.

Adresgegevens

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden