Het bruist, het stroomt! WoW, megatrots. Zes weken geleden de wereld laten weten dat ik voor mezelf ben begonnen. Als Coach, als Persoonlijke Journey specialist en als freelancer en ook nog als edelsmid (moet niet gekker worden) en hoppa… vandaag op weg naar derde potentiële klant voor team-coaching!

Waar kun je mij voor inzetten?

?? als persoonlijke lifecoach, als je vastloopt en door wilt (zie mijn online en face-to-face coaching programma’s)

?? als je patronen wilt doorbreken en los wilt komen

??als je een sieraad wilt van jouw persoonlijke reis (www.instagram.nl/eigensieraad)

??als je team vastloopt en je met hen aan de slag wilt – voor team-spirit voor beter resultaat, voor de angel eruit, voor betere samenwerking (info@praktijkeigen.nl)

??voor jezelf: als je ontspanning wilt combineren met verdieping en persoonlijke effectiviteit (www.praktijkeigen.nl)

??als je wilt stoppen met doorgaan! (www.praktijkeigen.nl/gratis)

En waarom bij PraktijkEigen, bij mij? Ik ben niet de traditionele coach. Nee, niet zweverig, maar wél helder en duidelijk. Ik zie patronen en lijntjes die jouw in de greep houden. Ik spiegel je en werk met de energie die je geeft. Daarbij praten we, maar zet ik je of het team vooral in de oefening. Ik laat je graag voelen en beleven door middel van opstellingen, visualisaties en meer. Doorleven van je andere ik. Dat is zo mooi! En dan kun je daarmee verder. Daarbij geef ik energie, ik geloof ik jou en in wat je kunt! Ik geloof erin dat je dingen anders kunt zien en kunt ‘labelen’ zodat het beter te dragen is.

Ik heb een rugzak vol ervaring als trainer/coach op het gebied van communicatie, feedback, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit & teamcoaching. Al meer dan tien jaar sta ik voor groepen en coach ik individuen. Daarbij heb ik in mijn leven (ik ben 37) al veel gezien, gedaan, meegemaakt en doorstaan. Al die goede bagage is bruikbaar en in te zetten voor jou!

All for you!

Ik zie je! Lieve groet, Dominique