GESCHEIDEN —> Ik ben gescheiden. En ik merk dat ik ook best een aantal mensen in mijn prakijk krijg die gescheiden zijn of in een relatiecrisis zitten. En het fijn vinden dat ik (ook) gescheiden ben. Dat klinkt natuurlijk een beetje gek, maar toch begrijp ik het wel. Een scheiding is echt een mega intense periode in je leven en ook een keuze die niet zomaar even maakt. Er zijn veel levens mee gemoeid en dat maakt het allemaal nog lastiger.

Voor mij is het nu zo’n drie jaar geleden en ik heb mijn draai in de dit nieuwe leven heel goed gevonden. Als ik terugkijk naar die periode, maar ook naar de periode dat ik nog wel getrouwd was zie ik een ander persoon. Ik ben gegroeid, meer mezelf nu, maar sta ook met minder drama in het leven. Ben lichter geworden en ken mijn donkere en lichte kanten. Ik kies bewuster voor de richting die ik op wil en blijf daarin dichtbij mezelf. Dat maakt me een fijner mens vind ik.

Als ik mensen in mijn praktijk krijg met relatie-issues kan ik wellicht ook veel beter zien waar het aan schort. Ja, dat is eigen ervaring, maar ook het zien en spreken van mensen in een relatiecrisis. Ik adviseer niet, zal nooit tegen je zeggen dat je beter uit elkaar kunt gaan of juist bij elkaar moet blijven. Maar ik zal je altijd dichterij jezelf brengen en je helpen om meer ruimte in te nemen. Want daar gaat het uiteindelijk om: jezelf kenbaar maken, verantwoordelijkheid nemen voor dat wat jij zelf te leren hebt, de ander ook in zijn waarde laten, proberen om samen tot inzichten te komen.

Wil je weten hoe ik je verder kan helpen?
Stuur met een DM, mail info@praktijkeigen.nl of bel me.
www.praktijkeigen.nl

Ik zie je!
We komen altijd ergens.