Training & Coaching Inbusiness

Voor teams, groepen en individuen in het bedrijfsleven

Als je bij mij in een Coaching of Training stapt weet je één ding zeker… dat je inzichten krijgt waarmee je verder kunt. Dat je meer over jezelf weet dan daarvoor. Dat je groeit en gemakkelijk ander gedrag kunt inzetten. En dat jij heel gauw (nog) lekkerder in je vel zit! Coaching & Training zweverig? Nee, zeker niet! Mijn Coaching & Trainingen zijn naast diepgaand ook heel praktisch en toepasbaar in het dagelijkse leven. Tijdens de teamsessies neem ik mensen mee. Ik luister, ik spiegel en laat je graag de andere kant van de bal zien. Inspiratie, oefeningen, visualisaties, maar ook de stilte is zó fijn om mee te werken. 

 

Meer weten over mijn achtergrond, opleidingen ervaringen? Klik op Over of bekijk mijn Linkedin.

PraktijkEigen biedt Training en Coaching op maat. Met ruim 10 jaar werkervaring als trainer/coach op het gebied van procesbegeleiding, communicatie, teambuilding, samenwerking, assertiviteit en persoonlijke ontwikkeling ben ik een ervaren allround trainer. Ik werk met passie, in het moment en houd de organisatie- en teamdoelstellingen voor ogen. Daarbij heb ik respect voor het individu en speel ik met de dynamieken die er zijn in de groep of tijdens 1-op-1 coaching. “Doen wat nodig is!” Dat is mijn motto. Je kunt mij inzetten voor: 

Teamcoaching 

Procesbegeleiding

Communicatietraining & Feedback geven en ontvangen 

Persoonlijk- en Innerlijk Leiderschapstrainingen 

Coachend Leidinggeven 

Individuele coaching 

Online Training Mama in Balans & Stoppen met Doorgaan

Wanneer kom je bij PraktijkEigen

$

Als je team meer mag gaan samenwerken!

$

Als er betere communicatie nodig is, heldere verwachtingen en duidelijke afspraken ten aanzien van samenwerking. 

$

Voor meer gemotiveerde medewerkers die hun kennis inzetten en uitbreiden. 

$

Voor medewerkers die eigen verantwoordelijkheid durven en kunnen nemen. 

$

Als je een medewerker hebt die vastloopt en die bereid is om aan de slag te gaan met zichzelf.

 

 

Online Trainingen voor uw medewerkers.

Stoppen met Doorgaan (gratis): drie korte video’s met praktische oefeningen. Over hoe jij meer ruimte en rust kunt ervaren. Over hoe je gemakkelijk een keuze maakt. Over loslaten en dicht bij jezelf blijven.

Mama in Balans Online Training

In de Mama in Balans Online Training werkt uw medewerker aan het krijgen van meer balans en rust in het privé- en werkende leven. De combinatie van moederschap, werk, relatie en opvoeden van de kinderen vraagt vaak meer dan we zien op de werkvloer. Om de moeders op weg te helpen, bied ik deze Online Training. In deze training leer je om anders te handelen, waardoor je meer balans en rust ervaart. Meld je aan via Mama In Balans.

N

Praktische en heldere op maat gemaakte programma’s die aansluiten bij uw vraag en doelstellingen. 

N

Een veilige en ontspannen omgeving waarin er tijd is voor reflectie en stilstaan, we gaan van Slow naar Go!

N

In een training altijd vanuit respect en rust handelen. Humor, diepgang en praktische tips en tools als basis combinatie.

@PraktijkEigen op Instagram

Volg me en tag je foto’s met hashtag #praktijkeigen

Dominique heeft de klantrelatie vanaf de prille acquisitie systematisch en professioneel uitgebouwd. Naast acquisitie & account management verzorgt zij als coach zelf de inhouse trainingen op het gebied van communicatie, sales en leidinggeven. Deze combinatie toont haar veelzijdigheid en vormt tevens een bewijs dat hetgeen getraind wordt ook daadwerkelijk tot succes in de klantrelatie leidt. Dominique is een enthousiaste, sprankelende persoonlijkheid en absoluut terzake kundig op commercieel gebied.

Nico Pleeging

Director Engineering Tebodin

Ik heb Dominique diverse keren voor trainingsopdrachten ingehuurd. Zij overtuigd door resultaatgerichtheid, persoonlijke benadering en creativiteit in haar werkvormen. Zij durft mensen te confronteren en doet dat op een veilige manier. Daardoor durven mensen zich te openen met een sterke groei als gevolg. Dat zij daarnaast punctueel, betrouwbaar en pragmatisch is maakt de samenwerking zeer prettig.

Heike Brucius

Organisatieadviseur Rabobank

Dominique is een trainer/coach die een veilige en ontspannen sfeer creëert in de groep. Ze doet dat door goed te luisteren, te kijken naar non-verbaal gedrag en terug te geven wat ze ziet. Ze past het programma aan met werkvormen die bij de situatie passen en waar op dat moment behoefte aan is. Dominique is prettig in de omgang, energiek, sensitief en oprecht geïnteresseerd. Met persoonlijke groei voor de deelnemers als doel is ze duidelijk in haar feedback, confronteert waar nodig én geeft concrete oefeningen om te reflecteren op eigen denken en handelen. Een fijne trainer/coach om mee samen te werken.

Rene Knoops

IT-Architect

Dominique heeft een warme persoonlijkheid en is oprecht geïnteresseerd. Je kunt zien dat zij passie heeft voor haar vak. Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan! Zelf had ik een aantal doelen die met name gericht waren op vaardigheden. Tijdens de sessies is het met name gegaan over hoe ik in elkaar zit en waar bepaalde eigenschappen vandaan komen. De door haar gekozen oefeningen sloten hier goed bij aan. Dit alles gaf mij een duidelijk inzicht en tevens rust in hoe ik ben als persoon. Dominique liet mij inzien dat jezelf kennen een mooie basis vormt voor de verdere ontwikkeling van bijvoorbeeld vaardigheden.

Silke Otten

HR Adviseur Heijmans

Adresgegevens

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Contact

06 510 962 50
info@praktijkeigen.nl
Contactformulier

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden