Individuele Coaching

Jij staat centraal

Ben je op zoek naar een fijne coach? Iemand bij wie je je hart kunt luchten? Bij wie je volledig jezelf mag zijn? Wil je meer eigen zijn en je meer in balans voelen? Wil je meer vertrouwen in jezelf en het oude durven loslaten? Dan zie ik je graag.

Mijn naam is Dominique. Ik observeer, luister en spiegel. Ik voel mee, prikkel en ik maak dingen licht. Als jij je zwaar voelt is het simpelweg fijn om lichte energie te ervaren. Samen met jou duiken we van verleden, naar heden, naar toekomst, zodat je je weer goed voelt. Herladen en met vertrouwen.

Individuele coaching bij PraktijkEigen is persoonlijke aandacht voor jouw situatie. We praten, maar dat niet alleen. In korte en krachtige sessies gaan we aan de slag met oefeningen die je helpen bij het maken een juiste keuze en die je inzichten geven waarmee je verder kunt.

Ik werk met verschillende methodieken, zoals familie-opstellingen, systemisch werk, voice-dialogue, focustherapie, energie en visualisaties. Ik ben NOBCO-gecertificeerd. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Wanneer Coaching?

^

Voor meer balans

^

Als je stappen wilt zetten

^

Als je wilt leren loslaten

^

Om je vrijer te voelen

^

Voor meer zelfvertrouwen

^

Als je keuzes wilt maken

^

Voor meer vrijheid

^

Voor meer rust

Bekijk hieronder alle coachmogelijkheden

Ik ben gescheiden

Ik ben gescheiden

GESCHEIDEN ---> Ik ben gescheiden. En ik merk dat ik ook best een aantal mensen in mijn prakijk krijg die gescheiden zijn of in een relatiecrisis zitten. En het fijn vinden dat ik (ook) gescheiden ben. Dat klinkt natuurlijk een beetje gek, maar toch begrijp ik het...

Op zoek naar een fijne coach?

Ben je op zoek naar een fijne coach? Iemand bij wie je je hart kunt luchten? Bij wie je volledig jezelf mag zijn? Wil je meer eigen zijn en je meer in balans voelen? Wil je meer vertrouwen in jezelf en het oude durven loslaten? Dan zie ik je graag. Mijn naam is...

Locatie

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden