Individuele Coaching

Jij staat centraal

Ben je op zoek naar een fijne coach? Iemand bij wie je je hart kunt luchten? Bij wie je volledig jezelf mag zijn? Wil je meer eigen zijn en je meer in balans voelen? Wil je meer vertrouwen in jezelf en het oude durven loslaten? Dan zie ik je graag.

Mijn naam is Dominique. Ik observeer, luister en spiegel. Ik voel mee, prikkel en ik maak dingen licht. Als jij je zwaar voelt is het simpelweg fijn om lichte energie te ervaren. Samen met jou duiken we van verleden, naar heden, naar toekomst, zodat je je weer goed voelt. Herladen en met vertrouwen.

Individuele coaching bij PraktijkEigen is persoonlijke aandacht voor jouw situatie. We praten, maar dat niet alleen. In korte en krachtige sessies gaan we aan de slag met oefeningen die je helpen bij het maken een juiste keuze en die je inzichten geven waarmee je verder kunt.

Tarief: 
De intake is kosteloos. Daarna betaal je € 125 euro per sessie. De tijd van de sessies kan variëren van een uur tot 1,5 uur, afhankelijk van het moment. Er is altijd tijd en aandacht. 

Ik werk met verschillende methodieken, zoals familie-opstellingen, systemisch werk, voice-dialogue, focustherapie, energie en visualisaties. Ik ben NOBCO-gecertificeerd. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Wanneer Coaching?

^

Voor meer balans

^

Als je stappen wilt zetten

^

Als je wilt leren loslaten

^

Om je vrijer te voelen

^

Voor meer zelfvertrouwen

^

Als je keuzes wilt maken

^

Voor meer vrijheid

^

Voor meer rust

Bekijk hieronder alle coachmogelijkheden

Leven met zelfkennis

Leven met zelfkennis

KNOW YOU! --> Zelfkennis helpt je altijd om beter om te gaan met situaties. En het helpt ook om ander gedrag te laten zien. Je zit jezelf minder snel in de weg. En hoe bevrijdend is dat? Maar zelfkennis vergroten vraagt ook iets van je. Je kunt namelijk altijd op...

Inspiratie

Inspiratie

DIT LIED ---> Dit lied: Inspiratie van Mathilde Santing grijpt me altijd. Waar haal jij je inspiratie vandaan?   Hoe komt een idee ooit tot stand Kan zo'n gedachte ontstaan Waar komt dat helder ogenblik Dat inzicht toch vandaan Dat komt door ons, zin voor zin Gaven...

Werken met je intuïtie

Werken met je intuïtie

Ken je dat? Dat je even zo'n ingeving krijgt en dat je je pas later realiseert dat je het al wist? Ergens diep van binnen? Juist ja, dat is je intuïtie. zo'n gevoel dat je ineens kan verrassen. Het gebeurt vaak dat we zonde intuïtieve gevoelens en gedachten onbewust...

Locatie

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden