Individuele Coaching

Jij staat centraal

Ben je op zoek naar een fijne coach? Iemand bij wie je je hart kunt luchten? Bij wie je volledig jezelf mag zijn? Wil je meer eigen zijn en je meer in balans voelen? Wil je meer vertrouwen in jezelf en het oude durven loslaten? Dan zie ik je graag.

Mijn naam is Dominique. Ik observeer, luister en spiegel. Ik voel mee, prikkel en ik maak dingen licht. Als jij je zwaar voelt is het simpelweg fijn om lichte energie te ervaren. Samen met jou duiken we van verleden, naar heden, naar toekomst, zodat je je weer goed voelt. Herladen en met vertrouwen.

Wanneer kom je bij mij? 

– Als je je opgejaagd voelt
– Bij ontrouw- en of relatieproblemen, scheiding
– Werk- en of loopbaanvragen
– Bij stress- of burnout klachten
– Gewoon als je het even niet weet en het fijn vindt om te reflecteren

Ik werk met verschillende methodieken, zoals familie-opstellingen, systemisch werk, voice-dialogue, focustherapie, energie en visualisaties. Ik ben NOBCO-gecertificeerd. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Coaching kan ook online. Zie online coaching. Lees hier de ervaringen van anderen

Wanneer is coaching fijn?

^

Als je meer grip wilt op je emoties

^

Als je jezelf beter wilt begrijpen

^

Voor meer rust in je geest en lijf

^

Als je vastloopt in je relatie

^

Voor meer zelfvertrouwen

^

Als je vastloopt in je werk

Tarief:
De intake is kosteloos.
€125 euro per sessie van 1 tot 1,5 uur.
Er is altijd tijd en aandacht.

Het vergroten van je zelfvertrouwen

Het vergroten van je zelfvertrouwen

Nog eentje in het kader van je zelfvertrouwen vergroten. Grenzeloos - je kunt jezelf uitstekend verplaatsen in een ander, sterker nog, je kunt voor de ander recht praten wat eigenlijk krom is, je kunt je eigen gekwetste gevoel aan de kant drukken omwille van de...

Tijd.

Tijd.

"Als die ene kans écht alleen in het hier en nu bestaat dan is het wellicht niet zo’n sterke kans. Want iets wat sterk staat op zichzelf, laat zich niet alleen voor dit ene moment zien." Stel, je staat voor het nemen van een ingrijpende keuze positief of minder...

Strecht it!

Strecht it!

STRETCH IT —> de afgelopen weken negeerde ik mijn sieraden bureau, omdat ik vond dat ik toch niet goed genoeg was... ondanks drie jaar opleiding, ik zal nooit een perfecte edelsmid worden. En ja die gedachte helpt niet echt bij het gaan zitten, oefenen en doen......

Locatie

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden