Keukentafel CoachSessie

Schuif je aan?

Weinig tijd? Maar wel iets nodig? Dan is KeukentafelCoaching ideaal. In deze korte en krachtige coachsessies leg jij je dilemma of vraag op tafel. Door middel van praktische en verdiepende oefeningen help ik je op weg naar nieuwe inzichten. We doen dit in een informeel en klein gezelschap. Je leert direct van én met elkaar. Alles mag op tafel. De sessie duurt 3 uur inclusief stiltewandeling.

Op 7 augustus organiseer ik een KeukeltafelCoaching met stiltewandeling aan zee in Den Haag. 

  • Gun jezelf tijd voor jezelf.
  • Direct nieuwe inzichten.
  • Coaching en Stilte Aan Zee.

Datum: Woensdagochtend 7 augustus van 9:30 tot 13:00. Locatie Den Haag. Kosten zijn €45, inclusief lunch, coaching en stilte-wandeling. Groep max. 5 deelnemers.

Doe je mee?

Den Haag te ver? Op 14 augustus organiseer ik een avond KeukentafelCoach-Sessie (mond vol) in Son, aan mijn keukentafel.

Resultaat

Snelle stappen maken en gauw lekkerder in je vel zitten

Direct coachtips en reflectieoefeningen op maat

Ervaringen delen met anderen en leren van elkaar

“Ik vond de keukentafelsessie ideaal! Kort, krachtig en in een hele fijne zetting. Dominique zorgt voor een prettige sfeer, ze is open, direct, vraagt door en spiegelt goed. Ze is heel sensitief, met een goede energie!

Wat ik fijn vond is dat ik mijn dilemma kon delen met de anderen, daarna wel individueel aan de slag ging met voel- en reflectie oefeningen en de uitkomsten daarvan ook weer kon delen met de rest. Die afwisseling was fijn.

De stilte wandeling was goed, vooral om even af te schakelen.”

Marloes Cox – Fysiotherapeute

Hoe werk ik?

“Ik werk met diepgang, de angel beetpakken, humor en we werken toe naar een voor jou werkbare ‘oplossing’, zodat je verder kunt. De keukentafel coach sessie is een korte en krachtige interventie! Je gaat uit je hoofd en in je lijf en daar help ik je bij. Samen met de anderen ga je aan de slag met jouw dilemma. Ik begeleid en geef je terug wat ik zie en hoor. Daarbij werk ik graag met beelden, met visualisaties of tekeningen. Oefeningen die jou verder op weg helpen. Openheid en veiligheid zijn voor mij heel belangrijk. Daarom zal ik ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt en werken we altijd met een kleine groep.”

Adresgegevens

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Contact

06 510 962 50
info@praktijkeigen.nl
Contactformulier

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden