Loopbaan Coaching

Jij staat centraal

Ben je toe aan een volgende stap, maar weet je nog niet welke? Heb je het idee dat je meer kunt dan wat je nu doet? Of het gevoel dat je teveel doet dan wat je nu aankunt? Dat zijn thema’s die we kunnen bespreken tijdens loopbaancoaching.

Loopbaancoaching gaat altijd samen met inzicht in jezelf. Hoe beter jij weet hoe je in elkaar zit, hoe gemakkelijker de juiste stap in je werkende leven is. Om die reden bestaat loopbaancoaching ook uit inzichtgesprekken over jou, over waar je energie van krijgt, over waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

Hoe werkt dat dan?

We starten altijd met een intake en bekijken dan jouw werkende verleden, het heden en visualiseren je toekomst. Door middel van praktische- en verdiepende oefeningen ontdek jij waar het nu aan schort, waar je behoefte aan hebt, waar je talenten liggen en waar je blij van wordt. We doen wat nodig is.

Praktisch doen we ook. Ik help je met een marktorientatie en met de opbouw van je CV of het voorbereiden van je sollicitatiegesprek.

Ik ben NOBCO- en AEMcube gecertificeerd coach. Een 360 graden test of zelftest kan onderdeel zijn van je loopbaacoaching.

Zie ook online loopbaancoaching.

Wanneer loopbaancoaching?

^

Als je nieuwsgierig bent naar de volgende stap

^

Voor meer inzicht in waar je goed in bent en in wat je kunt

^

Als je grenzen wilt stellen en wilt stoppen met doorgaan

^

Bij burn-out achtige klachten, stress of onrust

^

Om je vrijer en energieker te voelen

Locatie

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden