Mijmeren, mijmeren, mijmeren… twee jaar geleden zat ik bij een spiritueel heler (ik had het nodig :)…) hij kon op basis van mijn geboortejaar en dag en plaats een analyse maken over mijn “levensdoel” mijn missie. Ik vond dat écht geweldig! .
.
Alles wat hij zei klopte! Groots en meeslepend, véél te geven, creatief en méér mijmertijd – in een notendop mijn doel! ? er was nog veel meer. Mijn vriendin Marjolein Maas @marjolein.maas.92 was ook mee en haar verhaal weer zoveel meer eigen en anders dan dat van mij. Nóg meer bewijs dat het klopt!
.
.
Goed. Maar daar ging het niet over. Het gaat over mijmertijd. Tijd om niks te doen. .
Hoeveel mijmertijd heb jij vandaag? .
Ik zie je!
?
.

#dertigers #follow #oudersvannu #papa#mama #dertigersdilemma #retreat#linkinbio #coffee #veertig#nooitmeerstress #balans#followforfollowback #rust#happinezmagazine #altijdgeslaagd

Mijmeren, Mijmeren, Mijmeren

Mijmeren, Mijmeren, Mijmeren