Dominique heeft de klantrelatie vanaf de prille acquisitie systematisch en professioneel uitgebouwd. Zij verzorgd als coach zelf de inhouse trainingen op het gebied van communicatie, sales en coachend leidinggeven. Deze combinatie toont haar veelzijdigheid en vormt tevens een bewijs dat hetgeen getraind wordt ook daadwerkelijk tot succes in de klantrelatie leidt. Dominique is een enthousiaste, sprankelende persoonlijkheid en absoluut terzake kundig op commercieel gebied.

Nico Pleeging

Director Engineering Tebodin

Ik heb Dominique diverse keren voor trainingsopdrachten ingehuurd. Zij overtuigd door resultaatgerichtheid, persoonlijke benadering en creativiteit in haar werkvormen. Zij durft mensen te confronteren en doet dat op een veilige manier. Daardoor durven mensen zich te openen met een sterke groei als gevolg. Dat zij daarnaast punctueel, betrouwbaar en pragmatisch is maakt de samenwerking zeer prettig.

Heike Brucius

Organisatieadviseur Rabobank

Dominique is een trainer/coach die een veilige en ontspannen sfeer creëert in de groep. Ze doet dat door goed te luisteren, te kijken naar non-verbaal gedrag en terug te geven wat ze ziet. Ze past het programma aan met werkvormen die bij de situatie passen en waar op dat moment behoefte aan is. Dominique is prettig in de omgang, energiek, sensitief en oprecht geïnteresseerd. Met persoonlijke groei voor de deelnemers als doel is ze duidelijk in haar feedback, confronteert waar nodig én geeft concrete oefeningen om te reflecteren op eigen denken en handelen. Een fijne trainer/coach om mee samen te werken.

Rene Knoops

IT-Architect

Dominique heeft een warme persoonlijkheid en is oprecht geïnteresseerd. Je kunt zien dat zij passie heeft voor haar vak. Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan! Zelf had ik een aantal doelen die met name gericht waren op vaardigheden. Tijdens de sessies is het met name gegaan over hoe ik in elkaar zit en waar bepaalde eigenschappen vandaan komen. De door haar gekozen oefeningen sloten hier goed bij aan. Dit alles gaf mij een duidelijk inzicht en tevens rust in hoe ik ben als persoon. Dominique liet mij inzien dat jezelf kennen een mooie basis vormt voor de verdere ontwikkeling van bijvoorbeeld vaardigheden.

Silke Otten

HR Adviseur Heijmans