praktijkeigen MIJN OUDSTE ZOON —> Mijn grootste uitdaging. Dit is Berend, mijn oudste zoon van bijna 8. Ja mijn grootste uitdaging, omdat hij net zo sensitief is als ik, omdat hij net als ik vroeger, zoveel liefde en aandacht vraagt. Gezien wil worden, gehoord wil worden, tijd en rust en focus wil, maar ook zijn eigen weg wil volgen, zijn eigen zin wil doordrijven, het altijd beter weet en uiteindelijk een dikke vette doorzetter is.

Dat vraagt van mij als moeder: stilstaan, echt zien wat hij nodig heeft, op het moment dat ik mijn geduld even verlies, juist dan, het andere doen: hem knuffelen en dikke kusjes geven, want dan veranderd zijn gedrag direct. Niet dat hij extreem gedrag vertoont, maar net als ieder kind kan hij boos en gefrustreerd zijn. Maar als we dat samen zijn, dan wordt het vuur. En mijn rol als moeder is om het water te zijn. Afkoelend, stromend, rustgevend. Ieder kind kiest zijn ouders zeggen ze. En iedere ouder krijgt de kinderen die hen uitdagen op juist die dingen die ze te leren hebben. Ik leer iedere dag van Berend.

Wat leert jouw kind jou? ❤️

Ik zie je!
💃
www.praktijkeigen.nl

 

#coach #coaching #lifecoach #lifecoaching #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #teamtraining #teamtrainer #businesscoach #businesscoaching #persoonlijkecoaching #ondernemer #ondernemerschap #zzp #vrouw #vrouwelijkeondernemers #vrouwen #eerlijkeverhalen #hetleven #happinez #teamontwikkeling #teamgroei #nobco_coach #gecertificeerdcoach #praktijkeigen #methode #teamperformance #liefde #onlinecoaching #onlinecoach