praktijkeigen HOE WERKT DAT DAN? —> dat online coachen? Hier eerst een paar reacties van mijn coachees die ik nu online begeleidt: – Verrassend persoonlijk! – Ongelooflijk hoe snel je ook online tot nieuwe inzichten komt – Ik weet niet, het voelt vertrouwd en gemakkelijk, ook online – Ik had niet gedacht dat ik mijn emoties over het internet kon delen – Niet normaal dat jij mij zo doorziet via een scherm Ik wist ook niet dat het zo goed werkte, maar ik vind het online coachen echt goed werken. Ik merk dat er misschien wel meer focus is en dat we samen sneller tot de kern komen. Ik herhaal vaak wat je zegt, zodat ik zeker weet dat ik je goed begrijp. Je voert de oefeningen die ik je geef zelf uit tijdens het gesprek en ik schrijf mee. Het gekke is dat juist door de beperking van het scherm we beide heel gericht bezig zijn. Er is geen afleiding van ruimte of energie.

Of ik wel goed je emoties kan lezen? Ja toch wel. De energie die ik bij je voel als ik fysiek bij je ben of door de camera heen lijkt nagenoeg hetzelfde. Dus het werkt… de reacties van mijn coachees zijn goed en daar gaat het om. In de toekomst ben ik voornemens om het fysieke coachen af te wisselen met online sessies. Dat maakt het programma afwisselend, efficiënt en gemakkelijk in te plannen. Wil je weten wat ik online voor jou kan betekenen? Mail of bel me. www.praktijkeigen.nl #linkinbio

Ik zie je!
💃

 

#coach #coaching #lifecoach #lifecoaching #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #teamtraining #teamtrainer #businesscoach #businesscoaching #persoonlijkecoaching #ondernemer #ondernemerschap #zzp #vrouw #vrouwelijkeondernemers #vrouwen #eerlijkeverhalen #hetleven #happinez #teamontwikkeling #teamgroei #nobco_coach #gecertificeerdcoach #praktijkeigen #methode #teamperformance #liefde #onlinecoaching