Loopbaancoaching: wat is dat eigenlijk? Als jij merkt dat je in je werk niet helemaal tot je recht komt. Of als je talenten hebt die graag wilt inzetten, maar het lukt? Misschien heb je weleens last van stress of juist verveling? Al die dingen kunnen de eerste signalen zijn van eens een keer kritisch naar je loopbaan te kijken.

Tijdens loopbaancoaching gaan we uit van jou. Van jouw talenten. Ik maak gebruik van de AEM-Cube test om te kijken welke drijfveren jij hebt om de dingen te doen zoals je ze doet. Welke talenten heb je? Wat voeg je toe aan een team of organisatie? En ben je meer van het exploratieve of juist meer behoudend? Deze test vormt de basis van jouw loopbaancoaching.

In de online training krijg je vijf filmpjes en extra opdrachten per mail die je verder gaan helpen om stapsgewijs de bekijken welke baan er bij jouw past.
In de face to face coaching sessies kijken we ook naar wie jij bent en hoe je bent gevormd. Misschien heb je wel een aantal belemmerende overtuigingen die jouw tegenhouden om stappen te zetten?

De combinatie van online en face to face loopbaancoaching helpt jouw om stappen te gaan zetten.

Meer weten? Stuur me een bericht op info@praktijkeigen.nl of bel me op 06-51096250

Ik zie je!