Voor wie?

Voor jou. Voor als je vooruit wilt. 

De vijfde fase, 28 tot 35 jaar. De Wereld In. Het volle leven in. De leertijd is voorbij. Er komst het besef van een unieke levenstaak. Men krijgt, zeker in het begin van deze vijfde fase, impulsen te verwerken, die kunnen leiden tot drastische veranderingen.

 

De zesde fase, 35 tot 42 jaar. Deze fase biedt de mogelijkheid om hart, hoofd en handen – gevoelens, gedachten en daden – met elkaar te verbinden. Zodat voelen en denken het met elkaar eens zijn.

Bron: Nog vele jaren – De Symboliek van elk levensjaar.

PraktijkEigen biedt een rust-en-reflectie plek! Even stilstaan, verdiepen en situaties of uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Persoonlijke Coaching en het vergroten van jouw Persoonlijke effectiviteit.

Wanneer kom je bij mij?

N

Als je voelt dat je richting een burn-out gaat of er al in zit. Als je vastloopt in je relatie of in je werk. 

N

Heb je behoefte aan reflectie? Aan even stilstaan en nadenken? Aan een moment voor jezelf? Weg uit de hectiek en wil je tijd hebben om vooruit te kunnen kijken?

N

Ben je net moeder of vader geworden en ervaar je geen roze wolk?

N

Als je ‘in de storm’ zit. Misschien staat voor een belangrijke levenskeuze op het gebied van je relatie, uit elkaar of een scheiding?

N

Of als je na een scheiding je leven weer op de rit wilt krijgen.

N

Loop je vast in een (complexe) familie-relatie: stap je voortdurend in dezelfde patronen en wil je daar vanaf?

N

Je komt ook bij mij als je niet bent van het hele zweverige, maar wel dieper wilt kijken naar jezelf. Als je toe bent aan verdieping, maar ook naar een praktische en oplossingsgerichte coaching. Als je aan de slag wilt. Als je verder wilt.

Adresgegevens

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Contact

06 510 962 50
info@praktijkeigen.nl
Contactformulier

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden