Referenties

Kwaliteit staat boven alles. In mijn trainingen en tijdens de coachsessies investeer ik ten alle tijden in aandacht en kwaliteit. 

Het ontvangen van feedback, tips & trics is dan ook altijd welkom. En het is ook heel fijn om te lezen en ervaren dat mijn klanten positief en daadwerkelijk geholpen zijn na een training of coaching bij mij.

 

Hiernaast een greep uit de reacties. Wil jij een referentie achterlaten? Hartstikke fijn, dat kun je doen via info@praktijkeigen.nl

Saskia van Rheenen, Management Consultant

Bij Dominique voelde het direct vertrouwd, professioneel, met de juiste energie en tegelijkertijd rust.

Dominique is een goede coach door te durven benoemen, spiegelen, confronteren, laten ervaren van een gevoel en vooral veel vragen te stellen. In een aantal sessies was ik zelf al vele grote stappen verder in de zaken waar ik tegenaan liep.

Dominique gaf ook goede opdrachten, overdenkingen en literatuur mee naar huis om mee aan de slag te gaan. Dit heb ik als heel helpend ervaren. Geen coachvraag te gek voor Dominique, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

 

Marloes Cox, teamleider zorg

Dominique zorgt voor een prettige sfeer, ze is open, direct, vraagt door en spiegelt goed. Ze is heel sensitief, met een goede energie!

Vrouw, 27 jaar, overheid

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Dominique drukt geen stempel op je en laat je volledig in je eigen waarde.
Eén coaching vond ik erg spannend, omdat het zweverig voor mij voelde. Dominique stelde me gerust en zou me helpen als ik er niet doorheen kwam. Uiteindelijk zat ik helemaal in mijn “onzekere ik” en vervolgens zijn we overgestapt naar mijn “trotse ik”. Mijn onzekere ik is sinds die tijd niet meer op de voorgrond. Wat een heerlijk gevoel!
Na drie coaching sessies voelde en gedroeg ik me anders. Ik durf me nu veel meer te laten zien en hier voel ik me, in tegenstelling tot “vroeger”, nu ook goed bij.

Rene Knoop, IT-architect

Dominique is een trainer/coach die een veilige en ontspannen sfeer creëert in de groep. Ze doet dat door goed te luisteren, te kijken naar non-verbaal gedrag en terug te geven wat ze ziet. Ze past het programma aan met werkvormen die bij de situatie passen en waar op dat moment behoefte aan is. Dominique is prettig in de omgang, energiek, sensitief en oprecht geïnteresseerd. Met persoonlijke groei voor de deelnemers als doel is ze duidelijk in haar feedback, confronteert waar nodig én geeft concrete oefeningen om te reflecteren op eigen denken en handelen. Een fijne trainer/coach om mee samen te werken.

Silke Otten - HR Adviseur
Dominique heeft een warme persoonlijkheid en is oprecht geïnteresseerd. Je kunt zien dat zij passie heeft voor haar vak. Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan! Dominique liet mij inzien dat jezelf kennen een mooie basis vormt voor de verdere ontwikkeling van bijvoorbeeld vaardigheden.
Britt Meulensteen - Personal Health Coach
Wat ik heel fijn vond aan de sessies? Dominique wist mij uit mijn hoofd te halen en in mijn gevoel te zetten. Ze keek en luisterde goed. Soms denk ik dat zij al dingen wist of zag voordat ik ze zelf zag. 

Locatie

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden