Referenties

Ik vind het natuurlijk heel erg belangrijk dat je tevreden bent over de coaching en training. Ik help je graag op weg. Daarvoor zet ik mijn talenten, mijn werkervaring en mijn levenservaring in. En hecht ik waarde aan feedback. Er is immers altijd ruimte voor verbetering en groei. Fijn dus, als je een referentie achter wilt laten. Hiernaast de ervaringen van mijn klanten.

 

Dominique Cordier

Trainer Coach

Ik vond de keukentafelsessie ideaal! Kort, krachtig en in een hele fijne zetting. Dominique zorgt voor een prettige sfeer, ze is open, direct, vraagt door en spiegelt goed. Ze is heel sensitief, met een goede energie!

Wat ik fijn vond is dat ik mijn dilemma kon delen met de anderen, daarna wel individueel aan de slag ging met voel- en reflectie oefeningen en de uitkomsten daarvan ook weer kon delen met de rest. Die afwisseling was fijn.

De stilte wandeling was goed, vooral om even af te schakelen.

Marloes Cox

Fysiotherapeute

Ik heb Dominique diverse keren voor trainingsopdrachten ingehuurd. Zij overtuigd door resultaatgerichtheid,persoonlijke benadering en creativiteit in haar werkvormen. Zij durft mensen te confronteren en doet dat op een veilige manier. Daardoor durven mensen zich te openen met een sterke groei als gevolg. Dat zij daarnaast punctueel, betrouwbaar en pragmatisch is maakt de samenwerking zeer prettig

Heike Brucius

Rabobank

Dominique heeft mij gecoacht op een aantal levensvragen. (Waarheen, hoe dan, wanneer dan?)…dat soort dingen. Ik liep daarin om een aantal redenen vast.

Wat ik heel fijn vond aan de sessies? Dominique wist mij uit mijn hoofd te halen en in mijn gevoel te zetten. Ze keek en luisterde goed. Soms denk ik dat zij al dingen wist of zag voordat ik ze zelf zag. We hebben een opstelling gedaan met papieren op de grond en een aantal visualisaties. Superfijn om dingen voor je te zien. Dat heeft mij echt geholpen om het juiste pad te kiezen.

Britt Meulensteen

Personal Health Coach

Dominique is een trainer/coach die een veilige en ontspannen sfeer creëert in de groep. Ze doet dat door goed te luisteren, te kijken naar non-verbaal gedrag en terug te geven wat ze ziet. Ze past het programma aan met werkvormen die bij de situatie passen en waar op dat moment behoefte aan is. Dominique is prettig in de omgang, energiek, sensitief en oprecht geïnteresseerd. Met persoonlijke groei voor de deelnemers als doel is ze duidelijk in haar feedback, confronteert waar nodig én geeft concrete oefeningen om te reflecteren op eigen denken en handelen. Een fijne trainer/coach om mee samen te werken.

Rene Knoops

IT-Architect

Dominique heeft een warme persoonlijkheid en is oprecht geïnteresseerd. Je kunt zien dat zij passie heeft voor haar vak. Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan! Zelf had ik een aantal doelen die met name gericht waren op vaardigheden. Tijdens de sessies is het met name gegaan over hoe ik in elkaar zit en waar bepaalde eigenschappen vandaan komen. De door haar gekozen oefeningen sloten hier goed bij aan. Dit alles gaf mij een duidelijk inzicht en tevens rust in hoe ik ben als persoon. Dominique liet mij inzien dat jezelf kennen een mooie basis vormt voor de verdere ontwikkeling van bijvoorbeeld vaardigheden.

Silke Otten

HR Adviseur Heijmans

Adresgegevens

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Contact

06 510 962 50
info@praktijkeigen.nl
Contactformulier

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden