Reisschema en aanmelden Luxemburg

Alles is geregeld. Je hoeft alleen maar je voeten te volgen en te zijn.

Tijdens de reis word je ondergedompeld in rust, ruimte, aandacht, tijd, stilte en reflectie. De natuur doet zijn werk met je en wij ook. Wij zijn er tijdens de reis altijd voor gesprekken/coaching, persoonlijke reflectie- en ontwikkel oefeningen en voor het delen van je inzichten. De focus ligt op jezelf, niet op de groep. De hike is laagdrempelig.
Als je alleen toe bent aan rust en vooral niet teveel wil, hoef je geen oefeningen of coaching te volgen. Maar vind je dat wel fijn, dan zijn daar alle mogelijkheden voor.

Persoonlijke intake

Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen starten we met een online intakegesprek. In dit gesprek bespreken we jouw doelen, wensen en gezondheid. Dit geeft ons een goed beeld van waar wij als begeleiders ook rekening mee mogen houden. Er is ruimte voor al jouw vragen.

Programma

  • Dag 1 aankomst rond 18:00 in Luxembourg, Kautenback. Daar kun je je auto heel gemakkelijk parkeren voor het hotel en die kun je daar alle dagen laten staan. We eten gezamenlijk als iedereen er is. Dit is het eindpunt van je reis ook, dus na de drie dagen wandelen kan je direct je auto instappen en lekker naar huis ;-). 
  • Dag 2,3,4: Elke dag wandelen we tussen de 4 en 6 uur. Verdeeld over de dag bieden we oefeningen, individuele opdrachten, coachgesprekken en stilte momenten, alleen als je daar behoefte aan hebt. Je mag ook gewoon lekker hiken.
  • Dag 2 – Start met ontbijt en de eerste hike van ongeveer 17km
  • Dag 3 – Start met ontbijt en de tweede hike van 20km
  • Dag 4 – Start met ontbijt en uitchecken en dan de laatste hike van ongeveer 16 km. Je eindigt bij het hotel waar je auto staat. 

In totaal loop je ongeveer 60km in 3 dagen. De trail is met stijgen, klimmen en dalen. Je moet een gemiddeld tot ervaren wandelaar zijn. Tenminste doorzettingsvermogen hebben. We doen het rustig aan en houden voldoende pauzes. Je loopt met een rugzak op, maar alleen gevuld met eten. Je kleding etc. laat je gewoon in het hotel. Dat scheelt weer. 

 

 

Locatie

We hiken de LEE-Trail in Luxembourg. Van Ettelbruck naar Kautenback. Meerendeel van de route is door bossen, weilanden, paar stukken over de wegen. Een prachtig uitgestrekt gebied met veel water. Je hoort tijdens de hele route de rivier naast of onder je. Echt heel mooi en rustgevend. 

Slaapplekken

We slapen in Kautenback. Je hebt je eigen kamer. De hotels zijn schoon, netjes en er is altijd een fijn ontbijt en goed diner. 

Eten & Drinken

De avonden eten we samen, maar mocht je je eigen rust willen bewaren staat het je geheel vrij om je eigen gang te gaan.
We sluiten de dag af met inzichten en intenties. We lunchen op de route in lokale eetgelegenheden + er zijn altijd versnaperingen. Je neemt onderweg je eigen drinkflacons mee.

Bagage

We sturen je van tevoren een handige paklijst, zodat je altijd alle handige benodigdheden bij je hebt. 

Investering

€ 749,-. Dit is inclusief eten, drinken, overnachtingen.  

Conditie

Qua conditie kun je deze trails prima hiken (met rugzak) als je een gemiddelde tot goede conditie hebt. Je hebt vooral een goede spirit nodig. We houden voldoende pauzes en rust.