Soul-Search Retreat

Jezelf onderdompelen in Jezelf

Soul-Search Retreat

Jezelf onderdompelen in Jezelf

De Soul-Search-Weekend-Retreat

Toe aan een weekend voor jezelf? Een weekend met ‘a bit of yoga’, stilte-wandeling en oefeningen gericht op het vergroten van zelfinzicht…verleden, heden & toekomst staan centraal. Hoe ben je gevormd, waar sta je nu én waar wil je naar toe? Het soul-search-weekend biedt jou rust, ontspanning én professionele training & coaching gericht op jouw vraag. Écht aan jezelf werken! Zodat je je vrijer, krachtiger en goed voelt!

“Het leven leven wat jij wilt leven” 

Je leert om echt waar te nemen vanuit jouw eigen kern en de autonomie terug te krijgen over je leven. Ik laat je voelen, ontdekken en het contact met jezelf verdiepen of herstellen. Elke uitdaging kun je aan als je in verbinding bent met jezelf. Ga je mee op reis?

Wanneer doe je mee?

  • Als je gemakkelijker keuzes wilt maken.
  • Als je vanuit ontspanning wilt leven.
  • Als je voelt dat het tijd is voor meer verdieping over wie je bent
  • en over waar je naar toe wilt.
  • Je loopt rond met vragen over je leven of over jezelf.
  • Je wilt verder, vooruit kijken en je weer goed voelen!
  • En ook gewoon, als je zin hebt in een weekend YOU-TIME

Hoe ziet dit weekend eruit?
Vrijdagavond kennismaken en ontspanning/landingsessie. Daarna doen waar jij je goed bij voelt. Wil je even op jezelf, prima. Je hebt een eigen slaapvertrek en er is voldoende groen om je heen waar je heerlijk kunt wandelen. Wil je praten? Ook dat kan. Ik ben beschikbaar.

Zaterdagochtend starten we met yoga en ontspanning. Frisse neus halen en daarna aan de slag met jouw vraag of dilemma. Ik begeleid jullie als groep en oefeningen waarmee jijzelf aan de slag kunt. Lunch: vers & gezond

Zaterdagmiddag zijn er opties: coaching, yoga, wandeling, eigen tijd – all for you… Zaterdagavond samen eten & haardvuur en je levensloop.

Zondagochtend starten we met yoga en ontspanning. Je hebt altijd de keuze om hier wel of niet aan mee te doen. Daarna zoomen we in op toekomst. Waar wil je naar toe. Visualisatie-oefeningen en we gaan aan de slag met tekeningen en beeld. Een hele mooie sessies waarin jij jouw wensen bepaalt en er al in mag stappen. Jouw nieuwe werkelijkheid. Zondag lunch: vers & gezond en daarna afsluiting.

Investering €399 (voor 15 augustus 50 euro retour)


Locatie

Locatie Bleijendijk. Prachtige, groene locatie in Vught met boerderij waar we slapen en aparte prachtige yoga-trainingsruimte.

 

“Na dit weekend ben jij weer een stukje dichter bij jezelf. Ik geef je vertrouwen en zet je weer terug in je kracht. Door de oefeningen die we doen ga je vooral voelen, ervaren en beleven. De combinatie van stilte, relaxedheid, ontspanning en echt naar jezelf kijken zorgt voor verdieping. Tijdens deze Journey leer je om patronen te doorbreken. Je leert om los te laten, keuzes maken en je lichter voelen. Als je voor een keuze staat of het gewoon even niet meer weet, dan garandeer ik je dat na dit weekend nieuwe inzichten hebt en verder op weg kunt. Ik zie je heel graag. We komen altijd ergens…”

@PraktijkEigen op Instagram

Volg me en tag je foto’s met hashtag #praktijkeigen

Adresgegevens

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Contact

06 510 962 50
info@praktijkeigen.nl
Contactformulier

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden