TEAMTRAINING- & ONTWIKKELING —> Naast individuele coaching begeleid ook al jaren teams die beter willen worden samenwerken en daarmee nog betere resultaten willen behalen. Hieronder meer over hoe ik dat aanpak.
.
De onderste steen boven en het aanvaarden van het ongemak. Dat is waar ik goed in ben. Daarmee zorg ik voor een sterker team met meer synergie en openheid. Mijn teamtrajecten zijn maatwerk. Vaak een combinatie van inzoomen op de organisatie- en de teamdoelstellingen en de impact van het individu op het team. Ieder individu is onderdeel van het team. Daarom is inzicht in de kwaliteiten en gedragingen van de medewerkers belangrijk. Het verleden, heden en de toekomst staan centraal. Daar waar je als team vandaan komt, waar je nu staat en waar je toe wilt.
.
Belangrijke resultaten van teamontwikkeling:
Inzicht in elkaars kwaliteiten en die weten in te zetten
Het nemen van eigen individuele verantwoordelijkheid
Werken aan- en het vergroten van het vertrouwen
Leren omgaan met- en het aangaan van discussies
.
Ik ben gecertificeerd partner van HumanInsight: de AEM-Cube team testen. En NOBCO gecertificeerd coach. Bij grotere trajecten werk ik met mijn back-up team van professionals om u als klant optimale zekerheid en impact te bieden.
.
Meer weten? Check www.praktijkeigen.nl
.
Ik zie je!
💃
.
.
.