Groei & Ontwikkeling

Teamtrainingen

De onderste steen boven halen en het aanvaarden van het ongemak. Dat is waar ik goed in ben. En daarmee zorg ik voor een sterker team met meer synergie én openheid. Mijn teamtrajecten zijn maatwerk. De teamtrajecten zijn een combinatie van inzoomen op de organisatie- en de teamdoelstellingen én op de impact van het individu op het team. Ieder individu is immers onderdeel van het team. Daarom is inzicht in de kwaliteiten en gedragingen van de medewerkers belangrijk. Het verleden, heden én de toekomst staan centraal. Daar waar je als team vandaan komt, waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

Belangrijke resultaten van teamontwikkeling:
Inzicht in elkaars kwaliteiten en die weten in te zetten
Het nemen van eigen individuele verantwoordelijkheid
Werken aan- en het vergroten van het onderling vertrouwen
Leren omgaan met- en het aangaan van discussies

Ik ben gecertificeerd partner van Human-Insight en gecertificeerd NOBCO coach. Bij grotere trajecten werk ik samen met mijn back-up team van professionals om u als klant optimale zekerheid en impact te bieden. Wilt u weten wat ik voor uw team kan betekenen? Of heeft u een medewerker die coaching nodig heeft? Neem dan contact met mij op voor een orienterend gesprek. 

“Inspirerend, eigen, motiverend”
“Enthousiast, open en Dominique doet wat nodig is in het moment!”
Lees hier de ervaringen van deelnemers. 

Waar zet je mij voor in? 

^

Als jouw team meer mag gaan samenwerken

^

Voor het vergroten van eigen verantwoordelijkheid en proactiviteit van je medewerkers

^

Voor een fijnere en constructieve samenwerking in je team

^

Voor meer coachend- en situationeel leidinggeven

^

Vormgeven van high-potential trajecten: binden, boeien en groeien. 

^

Werken aan vertrouwen en het durven aangaan van discussies

^

Als je medewerkers elkaar meer mogen aanspreken

Dominique heeft de klantrelatie vanaf de prille acquisitie systematisch en professioneel uitgebouwd. Zij verzorgd als coach zelf de inhouse trainingen op het gebied van communicatie, sales en coachend leidinggeven. Deze combinatie toont haar veelzijdigheid en vormt tevens een bewijs dat hetgeen getraind wordt ook daadwerkelijk tot succes in de klantrelatie leidt. Dominique is een enthousiaste, sprankelende persoonlijkheid en absoluut terzake kundig op commercieel gebied.

Nico Pleeging

Director Engineering Tebodin

Ik heb Dominique diverse keren voor trainingsopdrachten ingehuurd. Zij overtuigd door resultaatgerichtheid, persoonlijke benadering en creativiteit in haar werkvormen. Zij durft mensen te confronteren en doet dat op een veilige manier. Daardoor durven mensen zich te openen met een sterke groei als gevolg. Dat zij daarnaast punctueel, betrouwbaar en pragmatisch is maakt de samenwerking zeer prettig.

Heike Brucius

Organisatieadviseur Rabobank

Dominique is een trainer/coach die een veilige en ontspannen sfeer creëert in de groep. Ze doet dat door goed te luisteren, te kijken naar non-verbaal gedrag en terug te geven wat ze ziet. Ze past het programma aan met werkvormen die bij de situatie passen en waar op dat moment behoefte aan is. Dominique is prettig in de omgang, energiek, sensitief en oprecht geïnteresseerd. Met persoonlijke groei voor de deelnemers als doel is ze duidelijk in haar feedback, confronteert waar nodig én geeft concrete oefeningen om te reflecteren op eigen denken en handelen. Een fijne trainer/coach om mee samen te werken.

Rene Knoops

IT-Architect

Dominique heeft een warme persoonlijkheid en is oprecht geïnteresseerd. Je kunt zien dat zij passie heeft voor haar vak. Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan! Zelf had ik een aantal doelen die met name gericht waren op vaardigheden. Tijdens de sessies is het met name gegaan over hoe ik in elkaar zit en waar bepaalde eigenschappen vandaan komen. De door haar gekozen oefeningen sloten hier goed bij aan. Dit alles gaf mij een duidelijk inzicht en tevens rust in hoe ik ben als persoon. Dominique liet mij inzien dat jezelf kennen een mooie basis vormt voor de verdere ontwikkeling van bijvoorbeeld vaardigheden.

Silke Otten

HR Adviseur Heijmans

Locatie

PraktijkEigen
Dominique Cordier
Son en Breugel
(nabij Eindhoven)

Informatie

KvK 73797715
NL85 KNAB 0258 4389 67

Privacybeleid
Algemene voorwaarden