Nog eentje in het kader van je zelfvertrouwen vergroten.
Grenzeloos – je kunt jezelf uitstekend verplaatsen in een ander, sterker nog, je kunt voor de ander recht praten wat eigenlijk krom is, je kunt je eigen gekwetste gevoel aan de kant drukken omwille van de relatie, je negeert wat je eigenlijk wilt zeggen en voelt. Herken je dit? Als coach noem ik dit vaak: onbegrensd loyaal, of ook wel gewoon grenzeloos.
Je bent loyaal aan de ander. Aan de situatie. Aan de relatie. Echter….totaal niet loyaal aan jezelf. Je neemt jezelf als het ware niet serieus, omdat je alles wat van jou is laat liggen of binnen houdt. Zonde. En ook onhoudbaar. Immers is juist de charme van jou dat je laat zien wat je voelt, denkt, vindt en beleefd.
Als het gaat over het vergroten van je zelfvertrouwen is het aanpakken van deze grenzeloosheid belangrijk. Dat je je eigen stem meer gaat horen en laten horen. Wat vindt jij ergens van? Wat doet iets met jou? Wat roept de ander of de situatie bij je op? Door hierbij stil te staan kun je steeds stapjes zetten richting jezelf uitspreken en kenbaar maken. Zo zet je kleine stapjes naar begrensde loyaliteit en kun je groeien in zelfvertrouwen en kracht.

Meer weten over hoe dit voor jou kan werken?
www.praktijkeigen.nl –> neem gerust contact met me op voor een oriënterend gesprek.

Ik zie je!