Vrouwen hiking trail

Ben je toe aan iets anders, iets nieuws, iets uit je comfortzone? Heb je behoefte aan rust, verdieping en vertraging en wil jij jezelf fysiek en mentaal uitdagen? Dan is deze 3-daagse volledig georganiseerde hike wat jij nodig hebt!

We wandelen in de ongerepte natuur, met weidse vergezichten en ondertussen heb je toegang tot persoonlijke coaching, tijd voor verdieping en krijg je reflectie-oefeningen op maat die passen bij jouw vraag. Het is laagdrempelig, alleen hiken mag ook. Het uitgangspunt is alles mag en niks moet. 

Doel van deze hike:

  • Is om jou tot rust te brengen, dat je uit je hoofd gaat, meer naar je hart en tot aan je voeten kunt gaan voelen.
  • Ervoor zorgen dat jij na deze hike met nieuwe, frisse inzichten en inspiratie de stappen kunt gaan zetten die passen in jouw leven.

Wij bieden:

  • Oefeningen op maat die je helpen om te komen tot inzichten en de ruimte om naar binnen te gaan.
  • Een volledig georganiseerde reis, jij hoeft alleen maar te komen en je voeten te volgen.
  • Een kleine groep waarin je de vrijheid hebt om je eigen stilte en ruimte te pakken.
  • Twee begeleiders die een veilige, open en professionele bedding bieden waarin jij alleen maar hoeft te zijn.

“Je hoeft alleen maar je voeten te volgen.”

Eerstvolgende trails:

Begeleiders Roos & Do

Wij zijn Rosmarijn en Dominique, ervaren hikers en vooral ook levenscoaches.

Het idee van hiken met een groep vrouwen is ontstaan tijdens onze eigen wandelingen. 

Ons drive is om vrouwen die vastlopen in werk, leven, relaties verder op weg te helpen.

We gunnen je rust, ruimte en tijd voor jezelf, want we herkennen de dynamiek van de waan van de dag maar al te goed. 

Wij begeleiden je tijdens de hike met gesprekken, reflectie en coaching. Hiernaast lees je meer over onze drive om jou verder op weg te helpen. 

Meer van onze wandelingen weten? Bekijk onze instagram: Devoetreizenvanroosendo

Hey, mijn naam is Dominique, your hiking guide 😉 trainer, coach en vervent wandelaar! Ik zwengel je aan, spiegel je en help je graag letterlijk verder op weg.

Al ruim 20 jaar ben ik team trainer en persoonlijke coach voor individuen.
Ik ben Nobco-gecertificeerd. Tijdens deze trail voorzie ik je van reflectie-oefeningen, inspiratie en momenten van verdieping en verankering.

Ik werk vanuit een systemische perspectief, dat betekent dat ik werk met de onderstroom. Ik heb een voorliefde voor kunst, ik laaf me aan mensen die anders denken en doen en haal veel levensinspiratie uit dansen, zingen, kunst en lezen. Mijn uitdaging is: doen door niet te doen, maar precies op het juiste moment te handelen, intuitief, duidelijk en helder. Ik heb een goed ontwikkeld intuitief kompas en zoek graag samen met jou de diepere lagen in jezelf op. Met die inzichten kom je hopelijk tot volgende fijne stappen in je zijn en leven.

Ik zie je!

 

Hi, ik heet Rosmarijn en ben life-& oersterk coach. Ik laat je stilstaan, nadenken en voelen.

Door de jaren heen heb ik me verdiept in zaken als voeding, beweging, ontspanning en zingeving. Ik leer je hoe je met simpele stappen je leeftstijl duurzaam kan verbeteren en meer energie krijgt. Je krijgt handvatten om je leefstijl bewust vorm te geven en zo gezonder en vitaler te worden.

Ik werk vanuit de volgende vier pijlers van leefstijlcoaching. 1. Ontspanning: kom weer in balans en neem de regie over je leven. 2. Beweging: ontdek hoe je met plezier in beweging komt en blijft. 3. Voeding: verbeter je leefstijl met voeding en leer wat gezond is voor jou 4. Zingeving: kom in verbinding met je drijfveren en geef zin aan je leven.

Ik zie er naar uit om je te begeleiden en even stil met je te staan bij dat wat is.
Ik ben een ervaringsdeskundige als het aankomt op je eigen autonomie vergroten en de rust in jezelf te vinden.