PraktijkEigen
?Eigenwijs
?Eigenhandig
?Eigengereid
?Eigen pad
?Eigenschap
?Eigendom
?Eigenlijk,…
?Eigenheid
?Eigenaar
?Eigenliefde

Waarom ik PraktijkEigen heb opgericht?
Omdat ik al meer dan tien jaar teams en individuen inspireer, train en coach! Zodat jij meer over jezelf te weten komt, zodat je nog beter kunt samenwerken, gemakkelijker kunt communiceren, simpel assertief kunt zijn, echt in je kracht gaat staan en zoveel meer werk-en-leef-plezier ervaart! Zodat jij komt tot nog mooiere prestaties!

En omdat ik geloof dat werken aan jezelf in alle opzichten bijdraagt aan een beter team, een betere relatie, een betere versie van jezelf. Omdat ik niet alleen mensen uit het bedrijfsleven wil coachen en trainen, maar omdat ik het jou, als particulier ook zo gun, daarom betalen in termijnen, daarom niet al te hoge tarieven, daarom gemakkelijk instappen.

Daarom mijn Journeys. De Reflectie-Journey (1 dag) voor de snelle aanpakker of de Soul-Search-Journey (2,5) voor de echte verdieper die nog langer wil genieten van Eigen Tijd. Online Coaching vanuit je luie stoel. Of face-to-face Coaching, echt aan de slag!

PraktijkEigen
?Eigenwijs
?Eigenhandig
?Eigengereid
?Eigen pad
?Eigenschap
?Eigendom
?Eigenlijk,…
?Eigenheid
?Eigenaar
?Eigenliefde

And so on… all for you!

Ik zie je!
?
www.praktijkeigen.nl
Doe je mee aan de gratis online training: Stoppen met Doorgaan? 3 korte video’s vol met inspiratie en praktische oefeningen voor jou. Zodat je stopt met doorgaan. En gaat doen waar je blij van wordt.
www.praktijkeigen.nl/gratis

#balans #dertigersdilemma #veertig #coaching #training #inspiratie#mooiemensen #yogaretreat #midlifecrises #burnout #energie #cappunico#gemberthee #wereldvrouwen