praktijkeigen LIFE IS HECTIC —> maar net hoe hectic je het zelf maakt…tenminste als je uitgaat van de dingen die je zelf kunt beïnvloeden. Want zonder dat je het zelf in de gaten hebt kunnen er toch een heleboel dingen uit je dagelijkse drukte geschrapt worden. Deze coronatijd draagt daar zomaar vanzelf aan bij. Denk aan je reistijd, minder vaak boodschappen doen maar gewoon 1 keer goed, maar ook simpele gesprekken met collega’s gewoon even via skype of telefoon in plaats van bij elkaar te gaan zitten. Allemaal heel efficiënt.

Gisteren sprak ik mijn coachee die zei: wow, ik heb de problemen met uit balans zijn helemaal niet meer. Het gaat dus goed! Dat is natuurlijk superfijn nieuws, echter (zonder dat ik de spelbreker wilde zijn) de factoren die haar nu in balans brengen zijn allemaal externe factoren die weg zijn gevallen. Dit betekent dat zij in zichzelf niet is veranderd.

Het gevaar? Na corona duiken alle externe verplichtingen weer op en als je dan die intrinsieke verandering niet hebt gemaakt, dan wordt het opnieuw een uitdaging. Daarmee wilde ik haar niet de-motiveren, maar wel de realiteit-check geven. Dus liep jij voor Corona over? Was je uit balans? En heb je het idee dat het juist nu beter gaat? Bekijk dan voor jezelf welke externe factoren daarop van invloed zijn en bekijk ook voor jezelf wat jij nu zelf anders doet. Wat laat je meer los? Welke eisen stel je nu wel of juist niet aan jezelf? Wil je hulp? Stuur me een berichtje of bel me.

Ik zie je! 💃
www.praktijkeigen.nl

#coach #coaching #lifecoach #lifecoaching #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #teamtraining #teamtrainer #businesscoach #businesscoaching #persoonlijkecoaching #ondernemer #ondernemerschap #zzp #vrouw #vrouwelijkeondernemers #vrouwen #eerlijkeverhalen #hetleven #happinez #teamontwikkeling #teamgroei #nobco_coach #gecertificeerdcoach #praktijkeigen #methode #teamperformance #liefde #linkedin