GEWOON BELLEN MAG OOK HOOR & FILE TIJD IS JOUW TIJD– daar gaan we weer. Alles online. Vandaag zag ik de emotionele impact van deze twee ‘golf’ op de mensen in mijn praktijk.

Het gevoel van beperking, isolatie, eigenwaarde, onzekerheid etc. Dus vandaar even een paar simpele tips en trics om jezelf bij elkaar te houden de komende weken:

🍀zorg voor een beperkt aantal online meetings. Het is een feit dat online vergaderen meer van je vraagt dan gewoon vergaderen. bespreek het maximale aantal ook met je collega’s en leidinggevende en maak hier duidelijke afspraken over.

🍀gewoon bellen mag en kan ook nog hoor… laten we het effect van even een kort belletje niet vergeten. Nu lijkt het haast alsof alles via videobellen moet, terwijl dat ook weer een andere concentratie vraagt. En het voordeel van gewoon bellen is dat je terwijl je belt door een bos kan lopen. Headset op en bewegen. Super effectief en gezonder dan achter je laptop. De afspraken die je maakt zet je even kort bij je notes en stuur je door.

🍀een fysieke wandeling met 1 collega mag ook nog steeds. gewoon even buiten een wandeling. zittend op een boomstam met je notes bij de hand. super effectief en zoveel leuker dan via teams.

🍀en stond je voorheen altijd lang in de file? of veel in de auto? gebruik deze tijd nu niet om extra hard te werken, maar juist om voor jezelf de dingen te doen waar je voorheen niet aan toe kwam. Filetijd wordt jouw Tijd.

🍀Ben je leidinggevende en mis je het contact met je medewerkers? Zoek ze op! Per dag mag je 3 mensen zien. Maak subgroepjes in je team en wandel een uur door het bos met ze. Een mega goede verbinder. Neem pen en papier mee om even een aantal zaken op te schrijven. Op deze manier zorg je voor echt contact. En ik verzeker je. Deze wandeling geeft meer beeld dan tien online halve uurtjes bij elkaar.
🍂
🍂
🍂
Succes! En wil je meer tips?
www.pratijkeigen.nl

Ik zie je!
💃

#praktijkeigen #teamtraining #coaching #lifecoach #corona #thuiswerken #staysafe #stayhealthy #online #onlinecoaching #onlinebusiness #onlinetraining #leven #liefde #zzper #zzp #ondernemen #vrouwelijkeondernemers #vrouw #vrouwen #happiness #eindhoven